A jánossomorjai rendőrőrs minden kollégája jutalomban részesült a megyei rendőrnapon, április 30-án, a Szent György nap alkalmából tartott ünnepségen Győrben a régi zsinagógában. Itt a megye kiemelkedő rendőreit tüntette ki a minisztérium, a megyei főkapitányság és az érintett települések önkormányzatai. Az impozáns épületben dalcsokrok köszöntötték az ünnepelteket, majd Csizmadia Gábor megyei rendőrfőkapitány nyújtotta át az elismeréseket az érintett települések képviselőivel közösen.

Jánossomorja Város Önkormányzatának díjait Lőrincz György polgármestertől vehette át Gellén Sándor szolgálatirányító parancsnok, Lőrincz Márk, Szmola István és Németh László körzeti megbízottak.

Várbalog köszönetét a szintén a jánossomorjai őrsön dolgozó Winkler Károly járőr és Boros Attila körzeti megbízott kapta.

De díjazták a Győrben szolgálatot teljesítő jánossomorjai Jánó Zoltánné rendőr-törzszászlóst is. Mosonszolnok elismerését a korábban Jánossomorján is szolgáló Kóczán Tamás kapta. A rendezvényen köszönetet mondtak a megyében tevékenykedő polgárőr szervezeteknek is.

A tűzoltókat is köszöntötték országszerte, Szent Flórián napja alkalmából. A mosonmagyaróvári Fehér Ló Közösségi Házban múlt kedden rendezték a megyei tűzoltónapot.  Itt Jánossomorja Város Önkormányzata elismerését Albert-Dobos Viktória, a Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség polgári védelmi vezetője kapta. Albert-Dobos Viktória munkája során Jánossomorja és környéke katasztrófavédelmi, biztonsági ügyeivel is foglalkozik és nagyban segíti az önkormányzat és a kirendeltség együttműködését.

Kép: Mosonmagyaróvári Városi Televízió


Albert-Dobos Viktória – korábbi felvétel – JTV

 

 

JTV

-hirdetés- -hirdetés-