A hazai retró zenei szféra nagyjai mellett egy igazi világsztárt, a Boney M vezető énekesét, Liz Mitchell-t is várták a Polaris Fesztiválra, ami most új helyen fogadta a bulizni vágyókat Jánossomorján.

Megújult környezetben, a Multi-Cikória Kft. pakolójában várt mindenkit múlt szombaton este a már hagyományosnak mondható Polaris Fesztivál. Bár a helyszín új volt, a rendezvény célja nem változott, idén is megpróbáltak minden korosztálynak felhőtlen estét nyújtani.

Szombat este a retró világába kalauzoltak el minket a szervezők, a bemelegítést pedig a Kerozin zenekarra bízták, akik slágereikkel mindenkit megmozgattak a színpad előtt. Zenélt a jánossomorjai kötődésű ACUSTIC69, de fellépett Cory a Happy Gangből is jól ismert dalokkal szórakoztatta a közönséget, majd DJ Dominique retro mixei készítettek fel mindenkit az est sztárjának a Boney M feat. Liz Mitchell formációnak a koncertjére.

A Boney M. feat. Liz Mitchell formáció számít a Boney M hivatalos folytatásának, Liz Mitchelék pedig semmit sem bíztak a véletlenre, már az első másodperctől kezdve magukkal ragadták a közönséget és mindenkit elvarázsoltak a klasszikus BoneyM nótákkal. A zenekar több, mint 30 éve van már a zenei pályán, de sikerük töretlen, ami abból is fakad, hogy ők is nagyon élvezik a pezsgést.

A szervezők szerettek volna idén egy különleges élményt adni azoknak, akik kilátogatnak a fesztiválra, többek között ezért is döntöttek amellett, hogy idén külföldi sztár előadót is elhívnak a Polarisra. Molnár Gábor szervező elmondta, gyermekkori álma volt ezt a neves zenekart Jánossomorjára meghívni, ami most sikerült, sokak örömére.  Szeptemberben pedig újra várják a látogatókat a sátor alatt, de akkor már nem a retró lesz a középpontban, híres hazai lemezlovasok fogják szórakoztatni a közönséget, erre pedig jó bemelegítés volt a szombati buli levezető szakasza, ahol DJ Newl, DJ Cooky és DJ Yaymina egészen hajnalig játszotta a mixeket.

 

JTV

 

 

 

 

 

 

-hirdetés- -hirdetés-