Egy személyautó csúszott ki a 86-os főútra és egy kamionnal ütközött: Péntek reggel az Ady-utca felől érkezett a személyautó, amely a jeges felületen nem tudott megállni és kicsúszott az útra, ahol nekirohant az ott haladó, járműszállító kamion oldalának, majd a bolt előtti korlátnak ütközött. Úgy tudjuk, a járművet vezető nő szerencsére nem sérült meg, de a mentők vizsgálatra kórházba szállították. A Peugeot személyautó azonban komoly károkat szenvedett.

A baleset kapcsán a rendőrség is felhívta a figyelmet arra, hogy óvatosan, a nehéz útviszonyok miatti fokozott óvatossággal vezessenek az útnak indulók – Erre itt  és itt olvashatnak tippeket A város számos pontján jegesek az utak, járdák, ami különösen a főutak torkolatánál teszi csúszásveszélyessé a közlekedést. A csütörtökön nagy mennyiségben, gyorsan lehullott és letaposott hó illetve az éjszakai nagy hideg miatt nehéz helyzet alakult ki a városban. Bár az önkormányzat tegnap este és ma reggel is takarította, sózta az utakat, illetve fokozott beavatkozást kért a főutakat takarító Magyar Közúttól is, a beavatkozás több helyen nem volt elegendő, veszélyes helyek vártak a közlekedőkre este és reggel is.

Péntek délutántól újabb havazást jósolnak, éjszaka pedig fagy és szél is nehezítheti a helyzetet. A várakozások szerint szombaton emelkedhet térségünkben fagypont fölé a hőmérséklet, a havazás esőbe, havas esőbe válthat.

 

 

 

 

JTV

-hirdetés- -hirdetés-