Az elé tolató személyautónak ütközött a motoros, ráesve betörte a hátsó szélvédőt, majd az aszfaltra zuhant. Súlyos sérülést szenvedett, a mentők a helyszínen stabilizálták az állapotát és kórházba szállították.

A súlyos baleset csütörtök 11 óra után történt a Szabadság utca és az Óvoda utca kereszteződésében, a Lola étterem előtti kanyarban. A Dózsa György utca felől motorral érkező jánossomorjai férfi elé tolatott ki jobbról, a parkolóban álló Suzuki személygépkocsi. A motoros nekicsapódott az autó hátsó oldalának, a szélvédőre vágódott, onnan pedig az aszfaltra esett. Úgy tudjuk, a férfi bal csuklója tört el és a feje is megsérült – remélhetőleg ott nem súlyos mértékben – vagyis nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A helyszínre érkező mentők hosszan látták el, majd a mosonmagyaróvári kórházba szállították. Az autót vezető, ugyancsak jánossomorjai férfi úgy tudjuk, nem sérült meg.

A helyszínelés megállapította, a személyautó szabálytalanul akart becsatlakozni a forgalomba, nem adott elsőbbséget a szabályosan haladó motorosnak. Ittasság nem merült fel. Az utat egy órára lezárták, a forgalmat elterelték.

 

JTV – HT

 

 

 

-hirdetés- -hirdetés-