Rengetegen énekelték közösen a Himnuszt Jánossomorja főterén szilveszter éjszakáján. A hagyományokhoz hűen idén is városi szilveszterezéssel ünnepeltünk, ahova idén a szokottnál is többen látogattak el.

 

Fotógaléria a képekre kattintva!

A bódékban civil szervezetek és az önkormányzat, a polgármester által osztott meleg italokkal koccinthattunk, a lezárt utcát a buli foglalta el, DJ és ledfal szolgálta a partihangulatot.

 

 

Az utolsó másodpercekben közösen számoltak vissza az ünneplők, családok, baráti társaságok és több közösen ünneplő egyesület tagsága, vagyis jelképesen az egész város. A nemzeti himnusz közös eléneklése után gratulációktól és pezsgődurranásoktól volt hangos a tér, aztán pedig a városi szilveszteri tűzijáték hangja és fényjátéka töltött be mindent és jelképezte az új esztendő örömét és reményeit.

 

 

Lőrincz György polgármester a színpadról köszöntötte a lakókat és kívánt boldog új esztendőt, sikereket a városnak és a polgároknak, de legfőképpen mindenkinek jó egészséget, barátságot, szeretetet. A város nehéz, munkás, de soha nem látott sikereket hozó évet hagyott maga mögött 2017-tel, hiszen több mint 700 milliós pályázati sikereket értünk el, az utakra pedig több mint 85 milliót költhettünk, de számos más területen is érezhetőek az eredmények. 2018 ennek folytatásaként a már jól látható munkák éve is lehet, hiszen megkezdődik a város számára évtizedek óta igényelt belterületi kerékpárút kialakítása is, folytatódik a járdák, csatornák, utak felújítása.

 

 

Ezek és számos más feladat áll az önkormányzat előtt, amit a lakók megelégedése, a város boldogulása motivál, mondta a polgármester a JTV-nek. Ugyanakkor e sikereknél mégis fontosabb, hogy Jánossomorja továbbra is erős közösség maradjon, hogy jól érezze mindenki magát városában, egészségben, barátságban tölthesse mindennapjait Jánossomorja közösségében, amire ez a szilveszteri buli is példa – mondta el Lőrincz György.

 

 

 

JTV

 

 

-hirdetés- -hirdetés-