Félmillió forintot gyűjtöttek a jánossomorjai binder cable assemblies Bt. üzem dolgozói a mosonmagyaróvári Hospice ház javára, hogy ezzel is támogassák a végstádiumú betegek méltó ellátását segítő intézmény elkészülését. A cég alkalmazottai szeptember közepén gyűltek össze, hogy egy színvonalas grillpartin ünnepeljenek és mellette segítsék a Hospice Alapítványt.

 

 

A sátorban elegáns környezetben, finom ételekkel várta őket a cégvezetés, amely ezzel is megköszönte a mintegy 360 dolgozó munkáját. Vida János igazgató mondott köszönetet a jelenlegi és már nyugalomba vonult munkatársaknak azért, hogy az üzem eddigi évi 3,7 milliárd forintnyi árbevételét most átlépte a Binder: idén a 4,3 milliárd forintot is meghaladhatja a bevétel. A rendezvényen a jubiláló dolgozókat is emlékérmekkel köszöntötték és a nyugdíjas kollégákat is várták a közös ünneplésre.

 

Dr. Bodnár Mária veheti át az adományt Vida János ügyvezető igazgatótól.

A találkozón a dolgozók és cégvezetők át is adták a félmilliós adományt Dr. Bodnár Mária főorvosnak, aki a kezdeményezés zászlóvivője, és térségünkben már hetedik éve végzi a végstádiumú betegek ellátását kolléganőivel.

 

 

 

JTV

 

 

-hirdetés- -hirdetés-