Városnapok – A könnyed ünneplés is szerepet kapott a városnapokon. Szombaton este hagyományosan a főtér várta a bulizni vágyókat sztárvendégekkel.

Az erős emberek vetélkedője kezdte a programok sorát a városnapok utolsó napján, szombaton. A Jánossomorja-kupán három helyi versenyzőnek, Kurucz Kornélnak, Vinkler Ádámnak és Király Richárdnak is szurkolhattunk, akik kamionhúzásban, gumiforgatásban és hordópakolásban mutatták meg erejüket.

 

 

Király Richárd ezzel az eredménnyel a harmadik helyen végzett, aki a könnyűsúlyú magyar bajnokságban már kétszer is bronzérmet szerzett. A versenyt Darázs Ádám vezényelte és Lőrincz György polgármesterrel közösen adta át a díjakat, kupákat.

 

 

A színpadon közben a kicsiknek szólt a zene az Iszkiri gyerekzenekar előadásában. A gyerekdalok után az idősebbek nosztalgiázhattak kicsit, a mosonmagyaróvári Nosztalgia baráti kör előadásában szólaltak meg jól ismert dallamok citera kísérettel. Az eső és a rossz idő ellenére MC Hawer és a Tekknő mulatós dallamaira többen is táncra perdültek a templomtéren szombaton délután a városnapok utolsó napján.

 

 

Teljesen más stílusban folytatódott a programok sora: a hiphop rajongók a Hősök fellépésén tehették fel a kezüket. Majd az X Faktorból jól ismert Takács Nikolast várták a legtöbben este.

 

 

Bár az idei évben nem voltak helyi fellépők, mégis mindenki megtalálta a neki leginkább tetsző programot. A programot mint minden évben most is nosztalgia diszkó zárta, de előtte még DJ Szatmári és Jucus melegítette be a közönséget, ekkor már az eső elől a sátorba menekülve.

 

 

 

KÉ – JTV

-hirdetés- -hirdetés-