Ujjongó örömmel fogadták a diákok Bella Zsolt pályafutásának legnépszerűbb mondatát: A tanév bezárult, kezdődik a nyári szünet. Mindkét iskolában csütörtökön este hattól kezdődött az évzáró. A diákok műsorukkal már a nyár örömeire koncentráltak, a tanárok azonban még az eredményeket és a kiemelkedő teljesítményeket emlegették szívesen. Sokan kaptak jutalmat, oklevelet éves munkájukért, a gyerekek megtapsolták a versenyeken szép eredményt elért diáktársakat, a kiváló és jeles tanulókat. A szülői közösség búcsúzó vagy tevékeny tagjainak is kis ajándékokkal köszönték meg a lelkes munkát.

 

A nyári szünet kitörése sokféle érzelmet váltott ki a gyerekekből… – Fotógaléria a képre kattintva

Bella Zsolt igazgató megköszönte mindenkinek a kemény év munkáját, dicsért, de dorgált is, hiszen kiemelkedően sok hiányzást hozott ez az év a központiba, a legtöbb rossz tanulmányi eredmény is ennek köszönhető. A Klafszkyban is sok szépre gondolhattak vissza, a megszépült udvar még ezek közül is kiemelkedett, mondta el Nemes Csaba tagiskola-igazgató. Itt inkább egy-egy fegyelmezetlen diákkal gyűlt meg az iskola baja.

A tanév szeptember  elsején, kedden kezdődik, addig 10 civil szervezésű gyerektábor és több iskolai tábor is várja a diákokat Jánossomorján. Jövőre két elsős osztály kezdi majd az évet, egy Péteren és egy Jánoson, ez alacsonyabb gyereklétszámot jelez, mint a most bezárt tanévben, amikor is négy elsős osztályterem zsongott Jánossomorján.

-hirdetés- -hirdetés-