Március 8-án ünnepeltük a nemzetközi nőnapot, a  hétvégén Jánossomorján több program is várta a helyieket: a RizikóFaktor zenekar pénteken koncerttel köszöntötte a hölgyeket, szombaton pedig nőnapi zumba délután, és óriási nosztalgia diszkó csábította a szórakozni vágyókat a művelődési házba.

Dalban köszöntötte a RizikóFaktor zenekar a nőket, és így köszönték meg közönségüknek is a biztatást. A hagyományos koncert kávéházi hangulatot teremt a művelődési házban most már harmadik éve. A rendezvényt a város és a Balassi Bálint Művelődési Ház is támogatja, de sok segítő is közreműködik abban, hogy a zene mellé finom borok és sütemények is várják itt a vendégeket.

 

Fotógaléria a képre kattintva

A zenekar a Depeche Mode-tól Cseh Tamáson át Rúzsa Magdiig többféle előadó dalait is játszotta, de magyar költők megzenésített versei, és saját szerzemények is elhangzottak hangulatos koncerten. A nőiség lényegét egy kerettörténet kutatta az előadásban.

 

Megrázták magukat

 

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet világszerte minden év március 8-án tartanak. Van, aki családi, körben, és van, aki társaságban ünnepli. Ezen a hétvégén több program közül is választhattak Jánossomorján. Szombaton egy igazi női sport, a zumba vette át a főszerepet a művelődési házban, bár azért az urak is bebizonyították, hogy megy ez nekik is. Harasztosné Nemes Barbara vezetésével tartott kétórás, nőnapi Zumba Mega Partyn helyi, környékbeli és távolabbról is érkezett vendégoktatók gondoskodtak a mozogni vágyó résztvevők felrázásáról. Zsolnai Tamás többszörös táncbajnok is megmozgatta a helyi és környékbeli hölgyeket.

Az InfoMóvár fotógalériája a képre kattintva! – Fotó: Horváth Attila

 

 

Régi csibészek

 

Este pedig a kilencvenes éveket idéztük fel a művelődési házban. Nemcsak a retró slágerek miatt, hanem mert utoljára a 90-es évek végén, a 2000-es évek elején rendeztek nosztalgia diszkót a művelődési házban, azóta nem nyílt erre lehetőség. Ám most a nőnap alkalmából diszkóvá alakult a művelődési ház, három helyi lemezlovas (Jánossomorja polgármestere ezúttal Dj Blohinként bizonyított), és Zoltán Erika gondoskodott a fergeteges buliról. A művelődési ház zsúfolásig megtelt hajnalig.

Fotógaléria a képekre kattintva

 

JTV

-hirdetés- -hirdetés-