Régen várt programsorozat indult Jánossomorján: A stand-up comedy sztárjai ezentúl nemcsak a tévék előtt, hanem a művelődési házban is megnevettetik a helyi közönséget. Szombaton Dombóvári István estje kezdte a sort.

Felkészülten érkezett Dombóvári István szombaton a művelődési házba, hiszen városunk nevével már sokat találkozott a PEZ cukorkás papírokon, árulta el műsorában a stand up comedys. A környékbeli településeken már nagy hagyománya van a dumaszínházas esteknek és most Jánossomorján is zsúfolásig telt a művelődési ház egy duma-klubra. A humorista idén már 10 éve nevetteti meg országszerte az embereket. Elmondta, műsorában fontos, hogy az előző napi fellépések jókedvét és hangulatát aznap is elérje, ez segíti a felkészülésben és az ötletszerzésben is.

Fotógaléria a képekre kattintva

Jánossomorján most közel 250-en szórakoztak együtt a humoristával. Volt, akit az előadó személye, de olyan is akadt, akit a műsor hangulata csábított el a művelődési házba. Sokak szerint ezzel a sorozattal egy új szórakozási lehetőség nyílik városunkban, ami megtalálja a fiatalokat is, de az idősebb generációkat is elhozhatja a művelődési házba.

Régen várt programsorozat első állomása volt ez az est, a rendezvény ötlete a jánossomorjai lakosságtól jött, akik már korábban megkeresték a művelődési házat ötletükkel, viszont az elhúzódó felújítások miatt csak most valósulhatott meg a program, mondta el Lacknerné Fördös Klára a művelődési ház új igazgatója.

A háromrészesre tervezett sorozat következő előadói Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda lesznek, április 18-án. A harmadik előadás októberben érkezik hozzánk. A művelődési ház jövőre is szeretné folytatni a duma-sorozatot.
JTV

-hirdetés- -hirdetés-