Nem sokáig falatozhatott a lopott húsokból a betörő, a helyi rendőrök épp reggelizés közben fülelték le a helyi tolvajt. A 19 éves tettes egy 83 éves helyi férfitől lopott el húsokat hétfő éjszaka, 42 ezer forint értékben.

Az idős úr füstölőjéből és éléstárából füstölt húsok, olajok, szalonnák tűntek el szeptember 30-án, kedd reggelre. A körzeti megbízottak hamar gyanakodni kezdtek és a gyanúsított házához érve rögtön kiszagolták a bizonyítékot, hiszen a tolvaj épp sült szalonnás reggelijét fogyasztotta – közölte a megyei rendőrségi szóvivő a JTV-vel. A rendőrőrs beosztottjai a házat átkutatták és meg is találták az eltulajdonított, összesen 42 ezer forint értékű lopott holmit: több kiló szalonnát, négy csülköt, és 20 liter olajat, amit szerda délelőtt vissza is adtak tulajdonosának.

 

 

Lecsücsülök?

A 19 éves gyanúsított már jól ismert a helyi rendőrök előtt, több esetben is eljártak már vele szemben. A nyomozók megállapították azt is, hogy a gyanúsított 2014. augusztus 21-én az esti órákban egy jánossomorjai családi ház garázsából motoros fűrészeket tulajdonított el. A gyanúsított a bűnelkövetést elismerte, lopás alapos gyanúja miatt indult ellene eljárás.

JTV

-hirdetés- -hirdetés-