Szelektálták a nyáron a felnőtt keretet. Megfiatalított csapattal, új edzővel és új tervekkel vág neki az augusztusban kezdődő foci idénynek a JSE felnőtt labdarúgó csapata. Az előző szezon fájó vereségei után pedig van mit bebizonyítani a csapatnak. A labdarúgócsapat magja cserélődött ki az őszi felkészülési edzésekre. Több meghatározó játékos, így Hegedüs Attila, Szalka Ferenc, Kopf Klálmán és Hécz Csaba is eligazolt a klubtól. Két ifjúsági játékos is új csapatot választott. A tavaszi vereségsorozat elsősorban a megbomlott csapategységnek volt köszönhető, most ezen változtatna a vezetőség. A hat távozót új játékosokkal pótolták. Fontos volt, hogy lehetőleg helyi nevelésű játékosok érkezzenek a keretbe.  A jánossomorjai Herczeg Olivér például két Mosonmagyaróváron töltött év után tér vissza ismét nevelő klubjához. Rajta kívül még Fettik Filip, Tóth Norbert és Tóth Gergő is az új erőt képviseli a csapatban.

Az eddigi edző Zalka Péter időlegesen letette a karmesteri pálcát. Az új mester Horváth Csaba Győrből érkezett, ahol 7 évig utánpótlás edzőként dolgozott, majd játékos-edzőként rúgott labdába a megyei másodosztályban. Az új edző új célokat is hozott a csapathoz, az első hatba szeretné eljuttatni a gárdát. A vezetőség  is reméli az előrelépést, de az a fő, hogy a múlt tavaszi sorozatos, nagy vereségeket elkerülje a csapat.  Az elnök Kiss Sándor szeretné, ha a helyi fiatalok bebizonyítanák, hogy egykor hiba volt elengedni őket.

 

Az első bajnoki mérkőzését augusztus 9-én játssza a megújult felnőtt csapat. Addig gőzerővel készülnek a játékosok. Az utánpótlás korosztályoknál nem történ edzőváltás és a gárdák zöme is együtt maradt.

-hirdetés- -hirdetés-