Sokan álltak asztalhoz a harmadik JAK – Balassi Bálint Kupán, ahol több jánossomorjai siker is született. A felkészülési tornának is beillő verseny után bátran vághat neki a március közepi mérkőzéseknek a jánossomorjai asztalitenisz szakosztály.

A Jánossomorjai Asztalitenisz Klub (JAK) sportegyesületi szakosztálynak otthont adó Balassi Bálint Művelődési Házban rendezték a költő nevét viselő versenyt február 16-án. A szabad nevezésű tornán szinte csak igazolt játékosok indultak, 27-en mérették meg magukat párosban és egyéniben is. A számos helyi induló mellett Beledről, Bajáról, Sopronból, Mosonmagyaróvárról és Abdáról is érkeztek a különböző bajnokságokban játszó versenyzők.

Párosban beledi, egyéniben JAK győzelem született, de összességében szép helyi eredményekre lehet büszke a helyi ping-pong élet – mondta el a klub egyik elindítója, a kupa szervezője, Zalán Szabolcs. Jó bizonyítvánnyal végeztek a felkészülési tornának tekintett versenyen a helyi szakosztály játékosai. Az idény következő nagy versenye március közepén vár a mieinkre: 15-én a gyermekek, 16-án a felnőttek lépnek asztalhoz egy megyei versenyen.


Fotógaléria a képre kattintva – (A JAK felvételei)

2014 – JAK BB Kupa

Egyéni eredmények:
1 – Kuti Gábor – JAK
2 – Sebő András – JAK
3 – Somogyi Viktor – jánossomorjai egyéni induló
4 – Illés György – Baja

Páros eredmények:
1 – Berta Sándor – Szigeti László – Beled
2 – Kuti Gábor – Sebő András – JAK
3 – Németh Péter – Zalán Szabolcs – Mosonmagyaróvár – JAK

JTV

-hirdetés- -hirdetés-