Friss: Nincs életveszélyes sérülése az első vizsgálatok szerint annak a fiatalembernek, aki személyautójával vonattal ütközött ma délután. A család közlése szerint a győri kórházban vizsgálat szentpéteri fiatal az eddig elvégzett orvosi vizsgálatok szerint a fejsérülésén kívül máshol nem sérült meg, belső vérzése sincs szerencsére. Betört a feje, de az ízületi fájdalmakat nem számítva jól van.

Fokozott figyelemmel, de már járható a vasúti átjáró! Vonat elé hajtott egy személygépkocsi a Fehérkereszt utcai vasúti átjáróban vasárnap délelőtt. A vonat a szentjánosra tartó autót a sínek melletti árokba sodorta, majd több száz méter után tudott csak megállni. Információink szerint a Volkswagent vezető 19 éves fiatalember kirepült az autóból, súlyos sérüléseket szenvedett és a győri kórházba szállították. A vonaton hárman utaztak, sem ők, sem a vonatvezető nem sérült meg.

Arról, hogy működött-e a fénysorompó, egyelőre nincs hivatalos tájékoztatás.

A műszaki mentés idejéig csak az óvári utcai vasúti átjáró üzemelt, a vonattal utazókat pótlóbuszok szállították 14 óráig. Bár a forgalom ezután már áthaladhatott itt, a fényjelző a javításig csak fokozott körültekintéssel menjünk át az átjárón!

 

JTV

-hirdetés- -hirdetés-