Négy kategóriában 68 produkció és több mint száz táncos szórakoztatta a közönséget vasárnap a II. Magic Dance Kupán a művelődési házban. A résztvevők közül senki sem tért haza üres kézzel, mindenkinek kijutott a díjakból és a tapsból.

Vasárnap délelőttől egészen öt óráig járták a táncot a résztvevők a II. Magic Dance Kupán. A táncosok a stílusok széles skáláját bejárták, így láthattunk pörgős rock’n roll produkciókat és show táncokat egyaránt.

Nem csak Jánossomorjaiak vettek részt a kupán, Mosonszolnokról, Fertődről. Mosonmagyaróvárról, Pápáról, Mosonszolnokról és Levélről is hoztak produkciókat a művelődési ház színpadára. A versenyt a Mosonmagyaróvári Magic Dance Club szervezte meg, immár másodjára. Célja, hogy összefogja a környékbeli amatőr táncosokat és azoknak is szereplési lehetőséget biztosítson, aki csak heti egy-kétszer tud eljárni táncolni.

Kicsiktől a nagyokig mindenki megmutathatta, hogy mit tud. Mind a négy kategóriában arany, ezüst illetve bronz minősítéssel díjazták a résztvevőket, kategóriánként kiosztották a legjobb táncos- és a mosolydíjat is.

 

A rendezvény elérte a célját, mivel rengeteg táncosnak adott maradandó élményt azzal, hogy nem csak helyi társaiknak mutathatták meg, mit tudnak ők, mit is jelent nekik a tánc. A résztvevők és a nézők pedig nem voltak hálátlanok, a csapatok egymást buzdították és az eredményhirdetéskor is közösen örültek az elért sikereknek.

 

Résztvevők:

Alapfokú Művészeti Iskola  – Jánossomorja, Fertőd

Cintia Fitt Dance – Jánossomorja, Levél

Zsoodance TSE – Pápa

Magic Dance Club – Mosonmagyaróvár, Mosonszolnok, Halászi, Jánossomorja

 

Zsűritagok:

Szeredi Klaudia

Varga Erzsébet

Tóth Tibor

-hirdetés- -hirdetés-