A Mosonszentjános Vadásztársaság farsangi bálja ismét rangos eseménye volt a báli szezonnak. Az ünnepség a vadászhagyományok felvonultatása mellett a nem túl könnyű év értékelésére is alkalmat adott.

A tradícióknak megfelelően ismét trófeák és teríték fogadta a bálozókat a Mosonszentjános Vadásztársaság idei farsangján. Az elejtett zsákmány előtti tiszteletül kürtjelek szólaltak meg a mulatság nyitányaként, amit Wennesz József Károly, a társaság tagja játszott. Dr. Kurunczi Károly, a társaság elnöke elmondta, a külsőségek, hagyományok miatt is különleges a vadászbál, hiszen a teríték, a díszítés, az elejtett állatok előtti tiszteletadás is rangot és komolyságot ad az eseménynek.

Kapcsolódó galéria: Vadászbál

Ezután pedig a különleges vadételeké lett a főszerep, amire közel száz vendég várt. A különleges esemény visszajárókat és új vendégeket is vonz. A kiváló baráti hangulathoz méltóan hajnalig tartó tánccal és zenével fejeződött be az idei vadászbál.

Kapcsolódó galéria: Vadászbál

Az örömre nem minden adott okot: A Mosonszentjános Vadásztársaság idén megpróbáltatásokkal teli évet zárt. A több mint hárommillió forintos vadkár komoly anyagi gondokat okozott az egyesületnek. A vadászok számára mégsem erről marad emlékezetes a 2011-es esztendő. A társaság működése, a vadászatok élménye adott okot az örömre az idei farsangon is.

HT

-hirdetés- -hirdetés-