A téli felkészülési időszaktól ifj. Drobnitsch Tamás veszi át a JSE felnőtt labdarúgó csapatának irányítását. Az új tréner korábban már vállalt hasonló szerepkört a kék-fehéreknél, az elnökségnek pedig azt követően is tagja volt. Az őszi szezont játékos-edzőként jegyző Kopf Péter munkahelyi elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a kettős szerepkört, így tavasztól ismét csak a védelemre kell koncentrálnia, amennyiben felépül jelenlegi sérüléséből.

Korábban megfogalmazott elvárás volt a vezetőség részéről, hogy minél több helyi játékos épüljön be a felnőtt csapatba. Ennek a kritériumnak jelenleg a kispad a legmesszebb menőkig megfelel, beleértve a vezetőedzőt is.

Eggyel több Drobnitsch… 

Drobnitsch Tamás fél évre vállalta a megbízatást, mely során nem csak saját fiát irányíthatja, hanem Kopf és Szalka személyében korábbi volt játékosait is.

… eggyel kevesebb Mikhely

Érzékeny veszteséget jelenthet tavasszal Mikhely Zoltán távozása. A kiváló labdaszerző kulcsfigurája volt a Jánossomorja játékának, pótlása biztosan nem lesz egyszerű feladat. A kék-fehérek tizenhetese Ausztriában folytatja pályafutását, alsóbb osztályban. Mikhely mellett a Hédervárra távozó Némedi György is a védelem átszervezését jelentheti az új edző számára.

Érkezők, lábadozók

Versenyhelyzet alakulhat ki tavasszal a hálóőrök között, miután a JSE leigazolta a korábban Petőházán védő Bognár Dánielt. Visszatért a csapathoz Kompis Ákos, aki az elmúlt fél évben Ausztriában próbált szerencsét. A 2011 tavaszán megsérült Cseri Gergely az elmúlt évben két műtéten is átesett. Felépülése az idei szezonra várható, ami komoly erősítést jelenthet a JSE támadó játékának.

Változatlan elvárások

Mint azt Kiss Sándor, a JSE elnöke elmondta, a változások ellenére a vezetőség elvárása továbbra is az első hat hely valamelyikének megszerzése. Emellett az elnökség a SportM Kupa döntőjébe is várja a csapatot. Ehhez március végén, vagy április elején egy megyénkbeli amatőr együttessel kell megküzdenünk.

Prátser

-hirdetés- -hirdetés-