Az NB II-es Gyirmót másodedzőjeként folytatja pályafutását  Király József, aki az elmúlt két szezonban is ezüstéremre vezette a JSE felnőtt labdarúgó csapatát. A tréner elmondta, hogy a második vonalban bajnokesélyes alakulatnál betöltött szerep nagy kihívás lesz számára, de nehéz szívvel válik meg városunk kék-fehér gárdájától.

 

Az utolsó előtti helyen vette át három évvel ezelőtt a Jánossomorja csapatát Király József. A volt NB I-es játékos, a keretet átszervezve, nem csak a bentmaradást biztosította, hanem két ezüstérmet is szerzett a megyei első osztályban. Emellett szép sikereket ért el az általa irányított U 9-es korosztállyal is.

Az új ajánlatot épp annak a Soós Imrének köszönheti, aki korábban a JSE kispadján is az elődje volt. A 2011/2012-es szezonban már közösen vezethetik sikerre a Gyirmót NB II-ben bajnokesélyes alakulatát.

Király József elmondta, hogy ritkán adódik egy edző életében olyan közeg, mint amilyenben Jánossomorján dolgozhatott. A labdarúgás szeretete, a csapatért való közös tenni akarás, az összetartás és a családias hangulat mind olyan momentumok, melyekre mindig szívesen fog visszaemlékezni. Ígérete szerint, ha teheti, szurkolóként kilátogat majd a JSE megyei első osztályú mérkőzéseire, hiszen úgy érzi, városunkba haza jön.

Prátser

-hirdetés- -hirdetés-