A következő tizenöt bajnoki mérkőzés után eldől, hányadik helyen zárja a megyei első osztályú pontvadászatot a JSE labdarúgó csapata. Ami eddig biztos, az az őszi második hely, valamint az eredményes felkészülés. A vezetőség elvárásai változatlanok, az első hat hely valamelyike.

Elégedett a csapat téli felkészülésével Király József vezetőedző. Bár a gárda nem produkált olyan fényes eredménysorozatot, mint egy éve, amikor magasabb osztálybeli ellenfeleket utasított maga mögé teremkupákon, vagy győzött le nagypályán. „A keret minden tagja kihozta magából a maximumot, tisztességesen látogatták az edzéseket, és maradéktalanul elvégezték a kijelölt munkát.” – fogalmazott a kapitány.

Stabil keret, minimális változások

Az őszi második hely és a mutatott játék sem adott okot jelentősebb átigazolásra a JSE csapatánál. A felnőtt keretben egy helyen változik az összetétel, Bognár Gáborra műtét és hosszabb felépülés vár, így a Lébényből érkező Sebők Jenőnek kell helyettesítenie a csatárt. A támadó csapattársával, Bári Dáviddal érkezett, aki az ifik kapujából távozó Zsebedics Bence helyére kerül, és szóhoz juthat Sipőcz Róbertcseréjeként is.

Felkészülési eredmények

A téli edzőmeccsek érdekes képet mutatnak, hiszen egyetlen olyan csapattal sem mérkőztek a kék-fehérek, mellyel azonos osztályban szerepelnek. Az alsóbb osztályban szereplő Hédervárt 8-1-re, a Bősárkányt 3-2-re verte a JSE. Az NB III-as mezőnyből az SVSE ellen 2-0-s vereség, az MTE és a Lipót ellen 1-1-es döntetlen a mérleg. Király József ausztriai edzőmérkőzéseket is lekötött a téli időszakra. Mint fogalmazott, ő is megjárta az osztrák ligákat, így fontosnak tartja, hogy ezzel az eltérő, kevésbé technikás, ám nagyon kemény játékstílussal is megismerkedjen a csapat. Az első burgenlandi találkozón a mieink 5-2-re verték a Podersdorf csapatát, az utolsó, Gols elleni edzőmérkőzésen, Sebők kétszer is eredményes volt, míg Bári egy félidőn át védett, hiba nélkül. A JSE 4-1-re győzte le osztrák ellenfelét, helyenként látványos játékot produkálva.
A mérkőzés felvételét a JTV-n tekinthetik meg.

Menetrend

Csapatunk az első fordulóban Fertőszentmiklósra látogat, március 13-án, vasárnap. Az őszi 3-2-es jánossomorjai derbi szoros visszavágót ígér. A JSE hazai környezetben március 20-án lép pályára az Abda ellen.

Prátser

-hirdetés- -hirdetés-