A korábbi hagyományoktól eltérően, december helyett január végén búcsúztatta a 2010-es esztendőt a Cintia Wellness Club. Nagy Katalintanítványai közel húsz műsorszámmal szórakoztatták a Balassi Bálint Művelődési Ház közönségét.

Az óvódásoktól a felnőttekig minden korcsoport képviseltette magát a vasárnapi gálán, mely több újdonsággal is szolgált. Rövidebb volt, mint a korábbiak, ám a körülbelül hetven perc folyamatos pezsgést és látványos műsorszámokat eredményezett.

Profik

Ahogy Nagy Katalin fogalmazott, a bő egy óra alatt mindent nem lehet bemutatni a 2010-es évből, ám a legemlékezetesebb illetve legeredményesebb produkciók természetesen színpadra kerültek. Így a több országos díjjal büszkélkedő alsósok, felsősök és a középiskolás formációk a hip-hoptól a pom-pomos szurkoló táncig nagyon széles skálán adtak számot felkészültségükről.

Lelkes amatőrök

Talán az ovisok várták legtürelmetlenebbül a színpadra lépést. A legkisebbek két önálló műsorszámot mutattak be, egy tánc idejére pedig közös formációt alkottak az alsósokkal. Nagy sikert aratott a felnőttek hastánc produkciója is, amit a városi napok óta másodszor láthatott a közönség.

2011-es tervek 

A 61 fős klub folyamatosan készül az újabb fellépésekre és versenyekre. A művelődési házban legközelebb a Tánc Világnapja alkalmából láthatjuk majd őket áprilisban.
Prátser
-hirdetés- -hirdetés-