Másodszor is elindult a tavaly debütált, Szupercsapat nevű helyi sportendezvény. A három új sportággal kiegészült sorozatban idén a tavalyi nyolc helyett hat csapat vesz részt, de nagyobb létszámban. A verseny a tekefordulóval vette kezdetét szombat délután.

 

A tekéseket idén sem tudta legyőzni senki a saját sportágukban a Szupercsapat idei első fordulójában, pedig a saját pályáján minden csapat előnyt biztosít a többieknek, de a tekecsapat így is több mint száz ponttal verte meg a második helyezett focistákat. Harmadik helyen a Németh család végzett. A résztvevők között most a baseball csapat is képviselteti magát a versenysorozatban, ők lettek a negyedikek a teke fordulóban, a tanárok és a kosarasok előtt.

A tavalyi nyolc induló társaság közül hárman most nem állítottak ki csapatot: a kézilabdások, az ifjúsági klub és a kosárlabda baráti kör, illetve utóbbiak összeolvadtak a kosárlabda ificsapattal. Viszont most minden gárda húsz főt nevezhetett a tavalyi tíz helyett – tudtuk meg Marton Gábor szervezőtől. Így összesen körülbelül százhúsz sportbarátot mozgathat meg idén a versenysorozat hat fordulója. Az utolsó körben – a tavalyi évhez képest újdonságként – úszásban és floorballban (ez egy jégkoronghoz hasonlító teremsport) mérik majd össze tudásukat a versenyzők. A harmadik új sportág a baseball lesz.

A következő fordulóra csak egy hetet kell várni: 26-án a kosárlabdával folytatódik a versenysorozat.
jakabviktoria
-hirdetés- -hirdetés-