A tanárok csapatának végső diadalával fújták le a Szupercsapat sportvetélkedő utolsó versenynapját. A tornacsarnokban most vasárnap véget ért sorozat kézilabda-fordulója helyenként parázs hangulatú mérkőzéseket hozott.

A kilenctől kettőig tartó utolsó, kézilabda-forduló előtt fej-fej mellett várta a döntő kört a Németh család és a Tanárok csapata. Előbbiek azonban betegség miatt lemondták a szereplést, így lecsúsztak az első helyről. Összetettben azonban még így is a második helyen végeztek.

A kézilabda forduló dobogójának tetejére a Kosárlabda Baráti Kör érkezett be, másodikak a Tanárok, harmadikak pedig a Kézilabda csapat tagjai lettek. A Focisták negyedik helyet szereztek meg, de már a bronzdöntőbe jutás is bebiztosította számukra az összetett harmadik helyezést. Nem csoda, hogy az ezen a meccsen épp az összesítettben is rivális Tekések ellen heves pillanatokra is sor került. Itt a focisták az utolsó percben szereztek győztes gólt. A képzeletbeli bronzérem a Kézis Lányoké lett, akik a második félidőben fordítottak a Focis Fiúk ellen. A döntő igazi sportszerű küzdelmet hozott, ahol a motiváltabb csapat megérdemelten győzött (Kosárlabda Baráti Kör – Tanár Csapat 9:6).

Összesített végeredmény:
1.: Tanárok – 25 pont
2.: Németh család – 20 pont
3.: Foci csapat – 20 pont
4.: Teke csapat – 19 pont
5.: Kosárlabda Ifi – 19 pont
6.: Kosárlabda Baráti Kör – 18 pont
7.: Ifi Klub – 13 pont

A decemberi díjátadón derül ki, jövőre milyen formában rendezik meg a sorozatot – így várhatóan, új csapatok is jelentkezhetnek.

Prátser Krisztián

-hirdetés- -hirdetés-