A nemzeti egységet és a november 8-i időközi országgyűlési választások fontosságát is hangsúlyozta Csurka István a MIÉP elnöke szombaton, a párt jánossomorjai lakossági fórumán. A rendezvényen Molnár Tivadarországgyűlési képviselőjelölt is bemutatkozott a helyieknek.

A rendezvénnyel a MIÉP kezdte meg először városunkban a november 8-i időközi országgyűlési választásokra való felkészülést. Csurka István elnök és Győri Béla pártszóvivő mutatta be Molnár Tivadart, a párt képviselőjelöltjét. – „Most akartuk Molnár Tivadar kedves barátunkat – akinek a felesége Jánossomorjai – megerősíteni, hogy aztán jövőre az országos nagy választáson újra induljon, újra megkapja a támogatást, esetleg még nagyobbat, mint amit most meg tud szerezni. Jövőre az ország sorsdöntő választás előtt áll, az erre való felkészülés miatt fontos e mostani időközi voksolás is.” – mondta Csurka István elnök.

A barbacsi Molnár Tivadar élelmiszeripari mérnök nem konkrét programokkal, inkább egyéni szemlélettel állt a választók elé. Fontosnak tartja a nemzeti vagyon megőrzését, a nemzeti nevelést az iskolákban, és az államadósság visszafizetésének felfüggesztését, illetve az előző rendszerben az MSZMP által felvett, mára 20 milliárd dollárnyi hitelállomány visszamondását, mintegy elhatárolódva az előző államberendezkedés hibáitól. Hozzátette, a jövő áprilisi választásokig sokat nem lehet tenni e poszton, de addig is fontosnak tartaná például a vasúti személyszállítás megőrzését.
A kis létszámú fórumon a vendégek politikai, társadalmi problémákat, és a párt rá kínált megoldásait is elmondták.

HT

-hirdetés- -hirdetés-