Jánossomorjai fiatalember vezette azt a motort, ami halálra gázolt egy 29 éves nőt szombaton késő este Mosonmagyaróváron, a Szent István király úti zebrán. A motor vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították a mentők a győri kórházba, míg utasa könnyebben sérült.

Egy 29 éves fiatalasszony vesztette életét abban a közlekedési balesetben, ami szombaton késő este történt Mosonmagyaróváron. A vizsgálat még folyik, a rendőrség eddigi információi szerint a kerékpáros nő a Bakó utca felől a kijelölt gyalogátkelőhelyen akart átmenni a Szent István király úton – számolt be róla a megyei napilap.

A fiatalasszony már a zebrán volt, amikor elgázolta a neki balról, a magyaróvári városrész felől érkező Yamaha típusú motorkerékpár, amit a rendőrségi tájékoztatás alapján a jánossomorjai B.R. vezetett. Az ütközéstől a kerékpár teljesen rácsavarodott a motor elejére. A motoros az ütközés helyétől még több méteren keresztül tolta maga előtt a biciklist.

A szerencsétlenül járt 29 éves mosonmagyaróvári háromgyerekes nő a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az asszonyt három kisgyerek várta haza – legnagyobb gyermeke hatéves – írja a lap.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, így azt is, hogy a szerencsétlenül járt fiatalasszony a biciklin ült, vagy tolta-e a kerékpárt a baleset bekövetkezésekor.

HT
-hirdetés- -hirdetés-