Sikerrel szerepeltek a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség Bajnoki Tornáján a jánossomorjai iskola diákjai. A múlt hétvégi megmérettetésen három korcsoportban két első és egy második hellyel jutottak tovább a következő fordulóba a jánossomorjaiak.

A Magyar Gyermeklabdarúgó Szövetség országos tornájának első körén van túl a Körzeti Általános Iskola három focicsapata, méghozzá kiváló teljesítménnyel. A  két győztes korosztály szinte minden mérkőzését nagy fölénnyel, kapott gól nélkül nyerte meg, de a másodikként végzett 98-99-es korosztály is csak a döntő utolsó perceiben kapott szabadrúgásgóllal csúszott le az első helyről.

A március 19-20-án, Mosonmagyaróváron megrendezett torna még az őszi forduló mérkőzéseit foglalta magában. A Szövetség az egyesületek és iskolák labdarúgóit szeretné összefogni. A három korosztályban ’96-’97, 98-99, ’00-’02 között születettek léphetnek pályára. Az őszi és tavaszi fordulókra bontott csoportmérkőzések első körén jutott túl mindhárom jánossomorjai gárda. Még két csoportmérkőzés vár rájuk a júniusi országos döntőig, ahová az edző, Nikházi Árpádvárakozásai szerint eljuthat a csapat.
HT
-hirdetés- -hirdetés-