JSE – Elmax Pápa 0:6 Utolsó hazai mérkőzését játszotta ma csapatunk a labdarúgó NBIII Bakony csoportjában. A mérkőzést megtekintő kevés nézőtől nem sikerült a szép búcsú.

 

Jánossomorja SE – Elekthermax Vasas Pápa 0-6 (0-3)

Gsz: Bényi(3), Marosvölgyi(2), Mesterházy

JSE: Sipőcz- Pint, Koltai, Göblyös, Drobnitsch, Makai, Hegedüs, Ornyi, Szeitz, Körmendi, Németh

Csere: Szeitz helyett Bagoly
Göblyös helyett Smuk

Pápa: Radnai- Bognár, Szabó A, Györkös, Mesterházy, Szilágyi, Babits, Kocsis, Győri, Marosvölgyi, Bényi

Csere: Bognár helyett Szabó P
Szilágyi helyett Nagy

A hétközi  Magyar Kupa mérkőzésen vereséggel felérő döntetlenre végzett csapatunk Töltéstaván, így búcsúzni kényszerült a sorozatból. Joggal várták sokan a csapattól, hogy utolsó hazai mérkőzésén meglepetés győzelmet arat. Az első húsz perc alatt még senki nem gondolta volna ennek ellenkezőjét, viszont Bényi 25. és Mesterházy 27. percben szerzett gólja után szemmel láthatóan megrogyott csapatunk. Nagyon sok hibával, pontatlan passzokkal, a nagy szél ellenére érthetetlen módón hosszú indításokkal próbálkoztunk, kevés sikerrel. Végül Marosvölgyi a 40. percben leiskolázta védelmünket és megadta a kegyelemdöfést. A második félidőre már egy demoralizált Jánossomorjai csapat jött ki, így várható volt a csúfos kudarc. Marosvölgyi ott folytatta, ahol abbahagyta, újabb gólt szerzett már az 57. percben. Csapatunk ekkor már próbálta eldugni a labdát a Pápai csapat elől, azonban ma már a rövid passzos játék sem ment Bényi kétszer is kihasználta az eladott illetve lecsorgó labdáinkat, beállítva a 6-0-s végeredményt. Csapatunk kiábrándító módon búcsúzott a körülbelül 60-80 fős szurkolótáborától, egyedül Sipőcz érdemel dicséretet: Ha ő nincs bizony akár nagyobb arányú győzelmet is arathattak volna a vendégek.

Ifj. Drobnitsch Tamás“Sajnos megint bebizonyosodott, hogy csapatom nem bírja el három meghatározó játékosának-Horváthnak, Vargának és Bírónak- hiányát. Ma már a legegyszerűbb passzok sem jöttek össze, addig voltunk csak partiban ellenfelünkkel szemben, amíg ugyanazt a „langyos” játékot játszották amit mi. A gólok szinte kivétel nélkül egyéni hibákból estek, a jövő hétre – bár nem mi vagyunk az esélyesek – remélem sikerül rendet tenni a fejekben és utolsó mérkőzésünkön pontot szerzünk.”

Lantai Balázs
“Meglepően kevés ellenállást tanúsított mai ellenfelünk, egyedül csak a kapusuk húzta keresztül a számításainkat, végül mégis elégedett lehetek a helyzetkihasználásunkkal. A hazaiakat korábban mindig masszív védekezést játszottak, de ma nem volt nehéz dolgunk.” 

Csizmazia Gergely
-hirdetés- -hirdetés-