Tizenhat csapat részvételével rendezték meg január utolsó hétvégéjén az Alcufer-kupa teremlabdarúgó-tornát Győrben a Magvassy-sportcsarnokban.

Megyei, valamint több másod- és harmadosztályú együttes -köztük Jánossomorja felnőtt labdarúgó csapata- két napon át vetélkedett a harmadik Alcufer-kupáért.

Tavaly és tavalyelőtt a Gyirmót csapata hódította el a győzelemért járó díszes serleget. A palánkokkal körülvett játéktéren ötször két méteres kapukkal látványos küzdelmeket vívtak a csapatok. A mienk az első napon kikaptak ugyan az abdai és a bajcsi csapattól, ugyanakkor mivel a Veszprém nem jelent meg a tornán, a győzelemért járó pontokat a jánossomorjai csapat kapta; így vasárnap a 11-12. helyért a Győr-Ménfőcsanakkal játszhatott együttesünk. Ez a mérkőzés nagy csatát hozott és végül a rendes játékidőben elért 4-4-es döntetlent követően büntetőrúgásokkal maradtuk csak alul. Így aztán a 12. helyen zártuk a tornát, amelyet egyébként a mindvégig magabiztosan játszó MTE 1904 nyert meg miután a döntőben büntetőrúgásokkal diadalmaskodott a Győri Elektromos gárdája felett.

Az eredménytől függetlenül a tornán való részvétel jól illeszkedett a jánossomorjai csapat január közepén kezdődött tavaszi felkészülésébe- tudtuk meg Turány Imrétől, a jánossomorjai csapat edzőjétől.

-hirdetés- -hirdetés-