Öt jánossomorjai fiatal is pályára lép a softball és baseball kontinenstornákon Olaszországban illetve Szlovákiában.

Három jánossomorjai játékossal a soraiban játszik a magyar sofball válogatott az olaszországi Friuliban zajló felnőtt XXII. Női Európa Bajnokságon. Diós Mónika és Fekete Janka a Jánossomorja Rascals soriból került a válogatottba, de a pályán játszik a szintén jánossomorjai és Rascals-nevelés: Sebők Tímea is, aki a Budapest Redwolvesból került a válogatottba.

A magyar válogatott alapvetően jóval erősebb ellenfelekkel találkozott és találkozik még a hátralévő mérkőzéseken a július 27-től július 3-ig, ugyanakkor a fiatal keretnek remek próbatétel és fejlődési lehetőség az olaszországi torna. … sőt, még a helyi rendőröknek is segítettek betolni a lerobbant autójukat.

A meccseket élőben is követhetjük a www.baseballsoftballtv.com oldalon!

Az EB oldala, a magyar szövetség, illetve a helyi egyesület közösségi oldala pedig rendszeresen beszámol a torna alakulásáról, a tornán készült fotókkal.:

https://www.facebook.com/ESFsoftball/
https://www.facebook.com/MOBSSZ/

A felnőtt baseball magyar válogatott Pozsonyba indult ma két Rascals-játékossal Diós Istvánnal és Laffer Benedekkel. A tornát a házigazdák ellen szerdán 17 órától kezdik a mieink.

A mérkőzéseket szintén láthatjuk a www.baseballsoftballtv.com-on!

 

 

JTV
Fotók: ESFsoftball, Rascals

-hirdetés- -hirdetés-