Sokéves szolgálatáért tanácsosi címet kapott Gellén Sándor, jánossomorjai rendőr főtörzszászlós, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának szolgálatparancsnoka, a helyi rendőrőrs munkatársa, aki a helyi polgárőrség megalapításában is tevékenyen közreműködött.

Gellén Sándor részére a belügyminisztérium adományozta az évtizedes, példaértékű szolgálat után adható tanácsosi címet, még március 15-e alkalmából, a díjakat Szent György nap alkalmából, április 29-én adták át.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Mint a megyei kapitányság közölte Szent György nap alkalomból Csizmadia Gábor r. dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 35 rendőrségi munkatárs munkáját részesítette elismerésben. A kialakult helyzetben a megyei rendőrfőkapitány levélben fejezte ki köszönetét a jutalmazott kollégák többségének, és idén csak az év szakemberei címet elnyerőknek, valamint az országos elismerésben részesült munkatársaknak gratulált személyesen – köztük Gellén Sándornak is.

Lőrincz György polgármester kiemelte: Jánossomorja Város Önkormányzata számára fontos, hogy elismerje a helyben dolgozó rendőrök munkáját. „Évente mi is kifejezzük személyesen is hálánkat a rendőrnapon. Erre idén nem volt alkalom, a helyi médián keresztül, illetve levélben mondtunk köszönetet minden helyben, vagy Jánossomorjáért dolgozó rendőrnek. Kitüntetéséért ezúton is gratulálunk Gellén Sándornak, aki hozzáértő, áldozatos és felelős munkát végez Jánossomorjáért, példát mutatva a rendőri hivatástudatból.”

JTV

 

 

 

-hirdetés- -hirdetés-