Ismét várta a szórakozni vágyókat a Polaris Fesztivál. A már hagyományos rendezvény őszi etapja inkább az elektronikus zenék felé fordult, de ennek ellenére több stílussal is találkozhattak ismét azok, akik a nyár végén még egy szabadtéri bulin akartak részt venni.

A kora őszi hidegebb idő sem riasztotta vissza a szórakozni vágyókat, de a fellépők is gondoskodtak róla, hogy mindenki kimelegedjen, hiszen a BSW slágereit ugrálva kiabálták a szórakozók. De Essemm sem panaszkodhatott a bulizókra, akiknek a lendülete egy kicsit sem csökkent, így az ő fellépése alatt is igazi fesztivál hangulat uralkodott a sátorban.

Sterbinszky Károly és lánya Mynea pedig csak fokozták a hangulatot, szettjeikben régi számok is megjelentek, no persze új köntösben, de mai, modern zenék is helyet kaptak. Sterbinszky Károly minden Polaris Fesztivál rezidens DJ-je, idénre pedig családi produkcióvá nőtték ki magukat, hiszen lánya is vele együtt pörgette a lemezeket.

Később a Katapult Dj csapata állt a DJ pult mögé, akik nem csak a zenével szórakoztatták a közönséget, különleges effektjeikre és meglepetéseikre is vevő volt mindenki. A Polaris nyári rendezvénye inkább a retró vonalat képviselte, a szombati buli azonban kifejezetten a fiataloknak szólt, azokat a fellépőket vonultatták fel a szervezők, akik a mai fiatalok nagy kedvencei, így szinte mindenki megtalálta a számítását.

A négy éve indult Polaris Fesztivállal egy régi ötletet bújtattak új köntösbe a szervezők, mondta el Molnár Gábor, az egykori Polaris diszkó vezetője, aminek hangulatát idézi fel a fesztivál. A szervezők pedig megígérték, hogy jövőre, az ötödik évben is különleges meglepetésekkel és fergeteges bulival várnak majd mindenkit.

 

JTV – KÉ

 

-hirdetés- -hirdetés-