Költöznek az orvosi rendelők, hamarosan kezdődik az Egészségház belső felújítása. A legtöbb szolgáltatás a művelődési házba vándorol, de a város több pontján is helyet kapnak egészségügyi rendelések. A rendelések kimaradás nélkül váltanak helyszínt, igaz, akad olyan szolgáltatás is, amely szünetel.

Fájdalommentes költözés a cél

Nem kevés adminisztrálási és engedélyeztetési eljárás, több egészségügyi és önkormányzati dolgozó komoly előkészítő munkája kellett a költözés lebonyolításához, azonban mindenki számára fontos cél, hogy olajozottan, minél kevesebb fennakadás nélkül zajlódjon az átállás, hangsúlyozta a JTV-nek Lőrincz György polgármester, aki a lakók megértésére is számít, hiszen a cél, a helyi egészségügyi ellátás modernizálása fontos közös ügy. Kiemelte, az egészségház épületének belső felújítása teljes körű lesz, de valószínűleg a parkolók is bővülnek majd. A projekt előkészítése három éve zajlik, a teljes költség közel bruttó 100 millióba kerül várhatóan.

Az esti és hétvégi orvosi ügyelet június 15., szombat reggeltől már a Balassi Bálint Művelődési Házban várja a betegeket, segítségre szorulókat  – a főbejáraton át. Az ügyelet telefonszámai is változatlanok maradtak.

A művelődési házban kap helyet a hétvégi és éjszakai orvosi ügyelet, Dr. Mihályi Zsuzsanna háziorvos rendelése, Dr. Páll Viktória háziorvos rendelése, Dr. Bács Ildikó gyermekorvos rendelése, a labor és a védőnői szolgálat is. A zöm 17-ével kezdi meg itt a munkát, ám a gyermekorvosi rendelés és a védőnői szolgálat már 13-a, csütörtöktől itt fogadja a pácienseket.

A Frank utcai rendelő

Dr. Nagy Mária háziorvos a Frank utcai gyári rendelőbe költözik, a fogászati ellátás pedig a pusztasomorjai, Szent István utcai volt jegyzői házban várja a betegeket. A fizikoterápiás rendelés és a gyógymasszőr betegfogadása szünetel. A kezelés időpontjáról a háziorvosoknál lehet érdeklődni.

Rendelő a Szent István utcai volt jegyzői lakásban.

A költözés és az átmeneti időszak lakosságot érintő híreiről a JTV Képújságjából illetve a város oldalán, közösségi oldalán kaphat napra kész tájékoztatást.

JTV

-hirdetés- -hirdetés-