A város hölgyeit több program is köszöntötte a nőnap alkalmából. A művelődési házban pénteken este verseket, dalokat felsorakoztató koncert, szombaton este pedig pörgő hangulatú nosztalgia diszkó ünnepelte a nőket.

Kávéházi hangulat várta pénteken este az ünnepelteket a művelődési házban. A RizikóFaktor zenekar koncertje nőkről, de nem csak nőknek szólt. A zenekar minden évben megzenésített versekkel, dalokkal köszönti a hölgyeket. A koncert előtt Lőrincz György polgármester a város nevében köszöntötte Jánossomorja hölgyeit, a koncert ugyanis minden évben a művelődési ház és a város támogatásával valósul meg.   

A nőnap nemcsak a szépség dicséretéről, a megbecsülésről is szól. 1917 óta nemzetközi ünnepnappal fejezi ki a világ a nők tiszteletének és egyenjogúságának fontosságát. Hazánkban 1948-ban ünnepelték először a nőnapot. Ezért a dalok között elhangzó történet is egy önmagát megvalósító nőről szólt. 

Szombaton este már a táncé volt a főszerep a művelődési házban, ahol nőnapi dance party várta a hölgyeket. A táncparkett pedig hamar benépesedett, sokan ünnepelték együtt a nőnapot kollégáikkal, családtagjaikkal, barátaikkal. Nőnap alkalmából évek óta DJ Zappa, DJ Blohin és DJ Jakab szolgáltatja ilyenkor a talpalávalót. A fáradhatatlan hölgyek és kísérőik pedig hajnalig mulattak a művelődési házban.

 

 

JTV – KÉ

-hirdetés- -hirdetés-