Tevékeny időskorra kérte a város nyugdíjasait Jánossomorja Idősek Napi rendezvénye. Az iskola diákjai kedves műsorral készültek nekik, de Korda György és Balázs Klári is sok vidámságot hozott az estbe.

Jánossomorja ezen az estén megköszönte a város nyugdíjas korú lakóinak azt a sok munkát, amivel formálták a várost, segítették a következő generációk boldogulását. De hangsúlyozta azt is, éppen ezért az idősek tudása, tapasztalata értékes és hasznos a mai generációk számára is.

 

Galéria a képekre kattintva!

 

 

Köszöntőjében ezt hangsúlyozta a város polgármestere, Lőrincz György. Sok szervezet van, amely várja és helyet ad az időseknek, sokan tevékenyek is, de még többen vannak, akik elbújnak a világ elől, azt gondolva, hogy rájuk már nincs szükség. Őket próbálta megmozdítani a polgármester.

 

A könnyen megtalálható boldogságról szólt az ünnepi műsor is, amit az általános iskola tanárai, diákjai és kórusa, illetve a zeneiskola táncosai állítottak színpadra nagy összefogásban, az ötlettől a díszletekig. A természet szépségei, akár az eső, vagy egy szivárvány is nyújthat boldogságot, csak mindig figyelnünk kell rá, észre kell vennünk a dolgok jó oldalát is.

 

 

A vacsora után az est sztárvendégei következtek. Korda György és Balázs Klári hosszú évtizedek slágereit hozták el az őket nagyon váró közönségnek.

Az idősek napját közel húsz éve ünnepli meg hivatalosan is a világ. Jánossomorján is hosszúra visszanyúló hagyománya van a városi köszöntésnek.

 

 

 

JTV

-hirdetés- -hirdetés-