Közösen ünnepelt Jánossomorja, amely épp 12 éve viselheti városi rangját. Ahogy 2004 szeptemberében, a főtéren most ugyanúgy együtt szórakozott és bulizhatott a közönség, színes programok vártak mindenkit. Magyaros dallamok töltötték be a mosonszentjánosi templomteret szombat délután a városnapok utolsó napjának kezdetén. A mosonmagyaróvári country-táncosok után Teremi Trixi és Bozsó József az operett világába kalauzolta a térre kilátogatókat. A Búzavirág Népdalkör és a Tititá Néptánccsoport új koreográfiáját járta el, nemrég megismert tájegységük, Szatmár táncaival és énekeivel szórakoztatta a közönséget. Kora délután pedig már Bunyós Pityura vártak a főtéren. A mulatás nem maradt el, a színpad előtt szinte mindenki táncra perdült, az énekes pedig mindent megtett, hogy a jánossomorjaiak jól érezzék magukat.

Alig pihenték ki magukat a táncolók, máris egy újabb, izgalmas program várta őket a főutcán. Erdős Csaba és csapata motoros kaszkadőr showja láttán mindenkinek tátva maradt a szája. A füstölgő kerekek között azonban egy ismerős arcot is köszönthetett a közönség, a jánossomorjai Mészáros Ármin is megmutatta, mire képes kvadjával. A kisdiák háromévesen kóstolt bele a motorsport ezen ágába édesapja és nagypapája szárnyai alatt.

 

Fotógaléria a képre kattintva!

A motoros show után ismét a színpad elé vártak mindenkit, hiszen Dér Heni látványos és szórakoztató produkciója következett. A nap végén két zenekar zúzós dallamaira tombolhatta ki magát az, akiben még maradt erő. Először a Black Jack zenekar tépte a húrokat. Majd a helyi zenészeket is felvonultató Tonberries zenekar koncertje zárta az idén már tizenkettedszer megrendezett város napokat.

Testvértelepülésünkről, Nagyfödémesről minden évben érkeznek látogatók, most is kedves delegáció bulizta velünk végig az ünnepet. A gyerekeket is színes programok várták a nap folyamán a templom másik oldalán.

-hirdetés- -hirdetés-