Harmadik állomásához érkezett a jánossomorjai dumaszínház. A Duma swing formáció tagjainak jazz-up comady estjére ismét megtelt a művelődési ház. Az eredetileg három estésre tervezett sorozat szombati állomásán az is kiderült, hogy a folytatásra sem kell olyan sokat várni a helyieknek. Közel kétszázan váltottak jegyet a Dumaszínház szombati előadására. Kovács András Péter, Janklovics Péter és Illés Ferenc egy különleges műfajjal, a jazz-up comedy-vel állt a színpadra. Előadásukban megmutatták, hogy egy-egy számot milyen sokféleképpen lehet előadni, de különleges remixeket is hallhattunk tőlük.

Előadásukban szinte minden zenei stílust megmutattak, természetesen humorral ötvözve. Így láthattuk Kovács András Pétert, mint Slash és Janklovics Pétert, mint Michael Jacksont. Nem csak zenészeket elevenítettek meg a humoristák, a két évvel ezelőtti március 15.-ei hóhelyzetről is született egy dal amit előadtak szombat este.


Fotógaléria a képre kattintva!

 

A februárban indult jánossomorjai dumaszínház sorozatot eredetileg háromestésre tervezték, azonban a nagy érdeklődés miatt, további három alkalomra számíthatnak a városiak. 2016-ban Kőhalmi Zoltán, Hadházi László és Bödőcs Tibor látogat majd Jánossomorjára.

 

KÉ – JTV
2015.10.19.

-hirdetés- -hirdetés-