Magabiztos továbbjutás a Megyei Magyar Kupában – A Keglovich László Megyei Magyar kupa második fordulójában Dunakilitin vendégszerepelt a JSE felnőtt labdarúgó csapata. Bár a hazaiak a megyei másodosztályban szerepelnek, az első fordulóban aratott 10-1-es győzelmük alapján akár szorossá is válhatott volna a mérkőzés. A mieink azonban esélyt sem hagytak a vendéglátóknak.

Az első félidőben Tóth Kristóf a hétvégi bajnokihoz hasonlóan duplázott, Fuhrmann egy lecsorgó labdát bombázott a felső sarokba, Maidics megállításához pedig ezúttal is kevés volt három védő, így 4-0-ás jánossomorjai pihenővel vonultak pihenőre a csapatok.

 

Az 54. percben a hazaiak szépítettek ám ezután megrázta magát a JSE. Csányi gólra váltotta ziccerei egyikét, és betalált a csereként beállt Szalka, valamint az ifista Horváth Rajmund is. Rajta kívül szóhoz jutott még a fiatalok közül Gősi Dávid és György Jakab Bence, a kapuba pedig Liszkai Krisztián állt az utolsó húsz percre.

Drobnitsch Tamás vezetőedző elégedett volt a mutatott játékkal és azzal, hogy a csapat kellően komolyan vette a találkozót. A mérkőzésen szerephez jutó fiatalok teljesítményét is kiemelte, akik fokozatosan épülhetnek be a nagyok közé ezeken a tétmeccseken.

 

A 7-1-es végeredmény papírformának tűnik, ám második fordulóban a megyei első osztályú csapatok közül kiesett a Gönyű és Fertőszentmiklós is. Mindkét együttest alacsonyabb osztályú ellenfél búcsúztatta.

 

 

Prátser

-hirdetés- -hirdetés-