Alig csengettek ki nyári szünidőre az iskolákban, máris több táborban vehettek részt a gyerekek Jánossomorján. A sportosabbak a pingpong táborban tanulhatták meg a sport alapjait, de a hagyományos napközis tábor is sok gyereknek szerzett maradandó élményeket.

Még a nyári szünetben is gyerekzsivajtól volt hangos a Klafszky Katalin tagiskola udvara. Két héten keresztül, két turnusban a napközis tábor részvevői vették birtokukba az épületet és az udvart is. A gyerekek főként kézműveskedtek, de ezen kívül is mindenki megtalálta a számára legjobb játékokat. A két hét alatt összesen 52 gyerek vett részt a már hagyományos napközis táborban, ami minden évben a szülők pénztárcáját is figyelembe véve, kedvező áron nyújt szórakozást a gyerekeknek.

 

 

A sportosabb lurkók a pingpong táborban próbálhatták ki magukat, ami a szakosztály utánpótlásai számára kis edzőtábor is volt. Izgalmas meccseket is játszottak egymással, de egy-egy rafinált ütést is megtanulhattak.

A szünidő alatt ezután is szinte folyamatosan táborok várják a gyerekeket. A már hagyományos retro táborban ismét időutazáson vehetnek részt a táborozók, de a tánc kedvelői sem fognak unatkozni, hiszen modern tánc és néptánctábor is várja őket a következő hetekben.

 

-hirdetés- -hirdetés-