Négyen kaptak elismerést pedagógusnap alkalmából Jánossomorja Város Önkormányzatától. A város kiváló óvodapedagógusa Madarászné Bognár Tímea lett az idei évben. A kiváló tanító címet Szabó Gyuláné Marton Gabriella Zsuzsanna vehette át – akinek, sokat mondóan, az előző díjazott volt egyik első kisdiákja. Jánossomorja kiváló tanárának Prátser Krisztiánt, a Klafszky-iskola történelem-magyar tanárát választották. Az intézmény kiváló dolgozója címet Varga Lászlóné hivatalsegéd vehette át Lőrincz György polgármestertől. Idén egy különleges elismerést is átadtak, Veresné Lőrincz Andrea tanító, korábbi kiváló pedagógus Bella Zsolt elismerését vehette át az igazgató-alpolgármestertől. Az emlékplakettel, jutalommal és egy csokor virággal járó kitüntetést a város önkormányzata ítéli oda minden évben az intézmények javaslatára.

Az idei évben rangosabb és nívósabb ünnepséggel köszöntötte a város pedagógusait. Szép műsorral hatotta meg a dolgozókat, pedagógusokat az iskola diáksága Veresné Lőrincz Andrea irányításával, az Alapfokú Művészeti Iskola és a Cintia Fit Dance közreműködésével. Megjelent Medgyesi Imre a tankerület képviseletében, aki azonban  – nagyon bensőségesen – volt helyi diákként köszöntötte a tanárokat. Üdvözölte az ünnepelteket Lőrincz György polgármester és Bella Zsolt igazgató, alpolgármester is. Az ünnepi beszédet Hauptmann Tamás főszerkesztő mondta.

Fotógaléria a képre kattintva!
Most a bölcsőde dolgozóival és a nyugalmazott pedagógusokkal együtt ünnepelhetett a város oktatási-nevelési szférában dolgozó gárdája. Különleges volt az is, hogy az iskola volt kiváló tanulói kis ajándékkal köszöntötték az összes ünnepeltet. A polgármester bejelentette, bár szégyenletesen alacsony a közszférában, az oktatásban és az egészségügyben dolgozók fizetése, a város úgy is szeretné elismerni pedagógusait, hogy szerény lehetőségei szerint jutalmakat oszt minden évben.

Az ünnepség részletesebb tudósítását hamarosan olvashatja a JTV-n!

JTV

-hirdetés- -hirdetés-