Balesetmentes utazást, biztonságos hazaérkezést – Ezt kívánta minden felsorakozónak Kótai László plébános a már hagyományos motorszentelésen, vasárnap. Negyedik éve szervezik meg városunkban a motorszentelést, amire közelről és távolról is érkeznek résztvevők. A szentelés után egy túrát is terveztek, természetesen jótékony céllal: adományokat gyűjtöttek, amivel egy sérülten született fertőszentmiklósi kisfiún és családján segítettek. 60 motoros indult útnak.

Fotógaléria a motorszentelésről a képre kattintva!
A visszatérés után streetfighter motorbemutató következett, majd az estét koncertekkel zárták a templom melletti parkolóban.  Több zenekar is játszott, fellépett a Rolyál Flöss, a Villon, a  RizikóFaktor, a Black Jack és a The Cactuars is. A színpadra a magyar blues nagy öregjét, Deák Bill Gyulát is várták, az estére megtelt sátor közönsége örömmel tapsolta végig Bill kapitánnyal a jól ismert dalokat.

Fotógaléria a koncertekről a képre kattintva

A rendezvényt a helyi Őrvidék Kapuja Motoros Baráti Kör szervezte, mely Jánossomorja egyik legfiatalabb civil szervezete. Az egyesületet hat helyi motoros hozta létre, hogy a környékbeli motorosokat összefogják, és közös programokat szervezzenek.

A szervezésről és a rendezvényről bővebb interjút is olvashatunk az Infomóvár oldalán

JTV

-hirdetés- -hirdetés-