Kemény ellenfeleknek bizonyultak a jánossomorjai karate-szakosztály fiataljai. A tatabányai Vulkán klub által rendezett országos utánpótlás kupán két első, három második és négy harmadik helyezést szereztek a mieink április 25-én. A hazai paletta 18 egyesületének 180 versenyzője mérte össze itt tudását több korosztályban és súlycsoportban, komoly tudást és erőnlétet igénylő küzdelmekben.

 

 

A tizenkét jánossomorjai karatéka mindegyike helytállt, így jövőre már akár az országos szövetség által kiírt legnagyobb haza versenyére is eljuthatnak edzőjük, Violka Márió szerint. A szereplés mellett azonban a közösség is kiemelkedő. A szülők is támogatják a gyerekeket, sokuk velük tart a heti három edzésen is, de a versenyekre is sokan elkísérik őket. Az önkormányzat segítségével így most is egy egész busznyi versenyző és drukker szurkolhatott Jánossomorjának.

A karate szakosztályt a Facebookon is követheti a Karate szakosztály – Jánossomorja Sportegyesület csoportban, itt videókat, fotókat is talál a kis sportolókról!

JTV
2015.05.06.

-hirdetés- -hirdetés-