A Jánossomorja Rascals minden korosztálya ott volt a baseball csapat hagyományos évzáróján szombaton.  Idén is átadták a külsős segítőnek járó emlékserleget az egyesületért végzett munkáért. Leköszönt a csapat edzője, Fekete Balázs, aki a kitartó munkára és a nagyobb optimizmusra hívta fel a csapat figyelmét.

Egy ezüst és két bronzéremmel zárta az idei évet a Rascals. A legfiatalabb major korosztály végzett a második helyen, az NB III-ban és az NB I-ben játszó csapat is harmadik lett. A játékosok Fekete Csabától, a Rascals elnökétől vehették át az ezért járó érmeket az évzáró vacsorán.

 

 

A csapattagok a felnőttek között Kis Szabolcsot választották meg az év játékosának, az NB III-as csapatból Laffer Kristóf, a major korcsoportból közül pedig Kukucska Tibor vehette át a legjobbnak járó serleget.

Fekete Balázs, az NB I-es csapat edzője négyévnyi közös munka, és sok-sok sikeres hazai és nemzetközi mérkőzés, bravúros győzelem után lemondott posztjáról. Vezetésével a Rascals Magyar Kupát szerzett, többször elhódította a nemzeti bajnokság bronzérmét, és stabilizálta a helyét a magyar mezőny második-harmadik posztján, testvérével, Fekete Csabával közösen pedig az ország talán legjobb utánpótlás-nevelését hozták létre Jánossomorján. Az edző helyét Radványi Tamás veszi át, aki a német baseball bajnokságban töltött két év után a vezetőség reményei szerint frissítést hoz majd a csapatnak a hazai bajnoki cím elérése érdekében.

A leköszönő edző arra biztatta a játékosokat, hogy több munkával és nagyobb optimizmussal vágjanak neki az új évnek, és akkor közelebb kerülhetnek a vágyott bajnoki címhez, ami 2015-re a csapat legfőbb célkitűzése.

 

 

 

 

JTV

-hirdetés- -hirdetés-