Nem lazsáltak a jánossomorjai baseballosok a hétvégén, ez mégis kevés volt a Magyar Baseball Bajnokság döntő küzdelméhez. Szombaton és vasárnap a Szentendre Reds Sleepwalkers csapatával szemben kemény meccseken maradt alul a Rascals, így nem az aranyért, hanem a bronzért harcolhat tovább a sorozatban.

A két csapat jól ismeri egymást, eddig összesen 23-szor csaptak össze, a küzdelmes meccsek végén azonban többnyire a szentendreiek örülhettek, szinte mindig ők állították meg a Rascalst. Sajnos nem volt ez másképp szombaton és vasárnap sem. A szombati vereség után ma győznie kellett volna a Jánossomorjának, hogy a múlt hétvégi 1-1 után életben tartsák esélyeiket a három győzelemig tartó sorozatban. A hosszúra nyúlt mérkőzés végén az alvajárók végül 13-11 arányban lépték le a jánossomorjaiakat, így ők jutottak be a döntőbe.

Fotógaléria a képre kattintva!
Fekete Balázs, a jánossomorjai csapat edzője elmondta, a mérkőzés közepén mélypontra került a Rascals, nem tudták elhinni, hogy ez a meccs még megfordítható, nem tudtak csapatként játszani és ez lett a vesztük. A végén már későn kezdtek hajrázni, ezért tudott győzedelmeskedni a Szentendre. A fiúk most is sok szurkolást kaptak, ami remélhetőleg kitart a bronzküzdelmek során is.

A bronzért az Érddel és a Nagykanizsával kell majd megmérkőznie a jánossomorjai baseballosoknak két hét múlva.

-hirdetés- -hirdetés-