Mindenki Nagy Pistája

“Jánossomorja hazakerült”, mondta dr. Nagy István, ő képvisel minket az országgyűlésben a következő ciklusban. Április 6-án a szavazatok több mint felét kapta meg választókerület összes településén, így Jánossomorján is. A jánossomorjai szavazóknak is megköszönte a bizalmat a FIDESZ-KDNP jelöltje. [Tekintse meg videónkat!]

Mint mondta, közeli tervei között szerepel, hogy felkeresi a választókerület összes településének polgármesterét, hogy konzultáljanak céljaikról, egyeztessék a fejlesztési koncepciókat és azt, milyen segítséget tud nyújtani az országgyűlési képviselő, például a minisztériumi ügyintézésekben. „Ez a térség együtt lesz sikeres, vagy együtt lesz vesztes, és én minden település minden polgárának sikeréért fogok dolgozni.”

Dr. Nagy István jánossomorjai lakossági fórumán februárban

Dr. Nagy István ezzel együtt fájón int búcsút a polgármesteri pozíciónak – az önkormányzati választások után ugyanis már nem tölthető be egy személyben a polgármesteri és országgyűlési képviselői tisztség.

A választókerület és Jánossomorja számára egyaránt hasznos, hogy már nem a csornai, hanem a mosonmagyaróvári térséghez tartozik parlamenti képviseletét tekintve. -„Ékszert kaptunk Jánossomorjával ebben a választókerületben, és Jánossomorja hazakerült. Kistérségként ide tartozott és ezer más szállal is ide kötött. Ez az eredményeken is meglátszott, köszönöm a bizalmat és ígérem, igyekszem ezt meghálálni.

Jánossomorja polgárai a múlt ciklus alatt kevés alkalommal köszönthették országgyűlési képviselőjüket a városban, a voksolás előtt ígért fogadóórák is elmaradtak. Most, a változással aktív, odafigyelő, és mindenekelőtt személyesebb kapcsolatot szeretne Nagy István.
– „Szeretem, amikor nem hivatalos körülmények között is tudunk beszélgetni, például egy fröccs mellett. Nem egészen Képviselő Úr szeretnék lenni, sokkal inkább mindenki Nagy Pistája. Ha a személyes bizalmat bírom, és nem csak kiszínezve kapom, látom a problémákat, akkor tudom megtalálni a megoldást. Ezért ezt is kérem a választóimtól. Nem kell kiszínezni a dolgokat, nemcsak a jóra vagyok kíváncsi… Használjanak arra, mi a poszt nevében van, képviselnem kell a körzetet, kijáró képviselőként.”

JTV

-hirdetés- -hirdetés-