Nőkről, de nemcsak nőknek szóló dalokkal köszöntötte a város hölgyeit a RizikóFaktor zenekar szombat este a művelődési házban. Idén már másodszor ünnepelték kávéházi hangulatú esttel a nőket Jánossomorján.

Nőnap, kicsit másként – A város hölgyeit köszöntötte a RizikóFaktor zenekar szombat este. Virággal, borral és harapnivalóval, kávéházi hangulatúvá alakított nagyteremmel várták a szebbik nem képviselőit.


Fotógaléria a képre kattintva!

Több évvel ezelőtt már tartottak nőnapi koncertet Jánossomorján, akkor a zeneiskola tanárai és zenész barátaik kedveskedtek a hölgyeknek. Tavaly ezt a hagyományt elevenítette fel a zenekar, átalakítva a művelődési ház nagytermét, teraszos, kávéházi miliővé. Idén újra megteltek a székek, sokan jöttek el – volt, aki a zenekar miatt, volt, aki a nőnapot akarta egy kicsit másként ünnepelni. A RizikóFaktor a zenekart segítő hölgyeknek is megköszönte a kitartó támogatást, a tapsokat. De nemcsak nőknek szóltak a dalok. Közösségi hangulatot teremtettek a koncerttel, ahol megérte ünnepelni a baráti társaság hölgyeit, különlegesebb és átérezhetőbb volt, mondták el a nézők.


Fotógaléria a képre kattintva!

Most főként a női lélekről, a párkapcsolatokról szóló dalokat válogattak, feldolgozások, megzenésített versek is elhangzottak. De az együttes saját szerzeményei is kivívták az elismerést.

A nőnap nemcsak a szépség dicséretéről, a megbecsülésről is szól. 1917 óta nemzetközi ünnepnappal fejezi ki a világ a nők tiszteletének és egyenjogúságának fontosságát. Hazánkban 1948-ban ünnepelték először a nőnapot.


Fotógaléria a képre kattintva!

 

JTV

 

-hirdetés- -hirdetés-