– Választás 2014 –    

A jánossomorjai Lipovits Máté lett a JOBBIK Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje az 5. választókerületben. A szombaton elhunyt Kopetti Tamás helyére kedd este választotta meg kampányának irányítóját, a jánossomorjai szervezet vezetőjét a választókerületi gyűlés és a megyei JOBBIK elnökség, amit még aznap este az országos szervezet is elfogadott.

Lipovits Máté a JTV-nek elmondta, igyekszik pótolni tragikus körülmények között elhunyt barátját, párttársát. –„Nem lehetek a legjobb, hisz az Tamás volt, de azt megígérhetem, hogy a legjobb tudásom szerint igyekszem helyt állni.”

Jelöltségével a fiatalok megszólítására és a dolgozók megbecsülésére fektetne nagyobb hangsúlyt a választókerületi politikában Lipovits Máté. Mint mondta, a „Szebb jövőt, szebb jövedelmet”, pártjának e kampányszlogenjét helyezné előtérbe.

Lipovits Máté 25 éves jánossomorjai lakos. Általános iskolai tanulmányait helyben végezte, a mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnáziumban érettségizett. Ausztriában, raktárosként dolgozik. 2008-óta politizál helyi szinten, a JOBBIK színeiben.

Hauptmann Tamás

-hirdetés- -hirdetés-