Végéhez közeledik a sporttelep felújítása. Összesen több mint 30 millió forintból újultak meg a Jánossomorjai Sport Egyesület épületei. Az egyesület több pályázaton is sikeresen szerepelt, így idén elkezdhették a felújítást. De nagy segítséget nyújtott az önkormányzat ezen kívül pedig vállalkozók és magánszemélyek is felajánlásokkal segítették a telep szebbé tételét.

A munkálatok során teljes külső és belső felújítását végeztek el. A sportolók felkészülését új öltözők és vizesblokkok is szolgálják, de a közel 30 éves nyílászárókat is kicserélték. Korszerűsítették a fűtést és a világítást is. Külső szigetelést és pucolást is végeztek az elmúlt hónapokban, de a bejáratok, a játékos kijáró, a külső helyiségek és a tv-s közvetítő állás is megújul a pályázatoknak köszönhetően.

Kiss Sándor elnök szerint, ha egy ilyen jól felszerelt környezetbe járnak a játékosok edzeni, könnyebben tudnak a játékra koncentrálni. A felújított épületekkel Jánossomorja és a Sport Egyesület dicsekedhet és büszke lehet rá, hiszen a pályázatokon kívül nagyon sok ember alázatos és gyors munkája kellett a felújításhoz.

Kajtár Éva

-hirdetés- -hirdetés-