Együtt köszönteni az édesanyákat, ez volt a célja a városi anyák napi ünnepségnek. A gyerekek által előadott műsorban a könnyfakasztó emlékezés és a vidám, örömteli pillanatok egyaránt megjelentek.

Az édesanyákat és a nagymamákat köszöntötték a gyerekek a Városi Anyák Napján vasárnap délután a művelődési házban. A közel egyórás esten meghitt pillanatokat elcsípő fotókkal mutatkozott be a Zenebölcsi, az Aranykapu Óvoda ovisai pedig mesejátékkal és verses-dalos összeállítással lepték meg az anyukákat. A gyermekszínjátszók verseket és két, kiválóan felépített és előadott jelenetet mutattak be. Az iskola énekkara pedig az ünnepről szóló, jó érzékkel válogatott dalokat énekelt a közönségnek. A Nagyné Kő Mária rendezte esten ismét összefogtak a gyerekekkel foglalkozó csoportok, azzal a céllal, hogy a bensőséges ünnepet a városi közösség számára is meghitté tegyék.

Kapcsolódó galéria: Városi anyák napi ünnepség

Jánossomorján már négy éve városi műsorral, koncertekkel is köszöntik az édesanyákat. A gyerekszínjátszókat is vezető Nagyné Kő Mária másodszor rendezett színpadi műsort május legszebb napján.

HT

-hirdetés- -hirdetés-