Ismét beöltözve zumbáztak Nemes Barbara táncos tanítványai. Farsang farkán mindenki jelmezbe bújt, hogy vidámabbá tegye az edzést. Ápolónők, andaui labdarúgók,  hastáncosok és apácák, de maga Pippi Langstrumpf is táncolt a művelődési házban.

A csoport jó hangulatú edzései harminc-negyven főt mozgatnak meg, az osztrák oldalon pedig szintén közel harmincan járnak zumbázni. A két csoportnak nem egy közös rendezvénye volt már, többek között a defibrillátorra is együtt gyűjtöttek nemrég. A zumba-csoport halloween alkalmából is jelmezes edzést tartott, az akkori különleges hangulat sikere miatt rendeztek ismét ilyen, diszkófényekkel is különlegessé tett színes tornát.

Kapcsolódó galéria: Zumba farsang

Nemes Barbara elmondta, bár a csapat a maga örömére öltözik be, ez jó alkalom arra is, hogy kedvet csináljon azoknak, akik még nem próbálták ki ezt a fittness-stílust. –„A zumbában ugyan koreográfiákat tanulunk, de ezek könnyen elsajátítható alaplépések sorából állnak, így bárki bármikor csatlakozhat, nem indul hátránnyal a többiekhez képest. Szeretettel várunk mindenkit.”

HT

-hirdetés- -hirdetés-