A fagy elől menekítették meg azt a földön fekvő férfit, aki ittasan esett el az Ady Endre utcában szombaton este. Egy önkéntes tűzoltó vette észre a fekvő embert, értesítette a helyi hatóságokat, és mentőt is hívott az átfagyott férfinak.

A volt varroda előtti járdán feküdt a fiatal férfi, amikor az arra járó Farkas Istvánészrevette. Az önkéntes tűzoltó elmondta, a nagy hidegben nyitottabb szemmel járnak, hiszen tudják, most sokkal kevesebb idő is elég a komoly fagyási sérülésekhez, tragédiához. – „Láthatóan erősen ittas volt, felállni nem tudott, és az arcát is megütötte, de hogy megverték, vagy elesett és úgy verte be, azt nem tudta megmondani. A rendőrök és a polgárőrök hamar megérkeztek, és mivel annyira átfagyott és sérült is volt, a mentőket is értesítettük. Addig is egy ott lakó segítségével pokróccal betakartuk.” – mondta el Farkas István.

A férfi csak könnyebb sérülést szenvedett, másnap ki is engedték a kórházból – mint ahogy azt a férfit is, aki két hete járt hasonlóan, őt egy parkolóban fekve találták a rendőrök és szállíttatták kórházba.

A helyi rendőrőrs köszöni a bejelentő fontos és példa értékű segítségét!

HT

-hirdetés- -hirdetés-