Épp 15 éve, 1996. december 27-én láthatták először önmagukat otthon a képernyőn a jánossomorjaiak, mára pedig már otthon is érezhetik magukat benne. A Jánossomorja Televízió nemcsak a város legfontosabb hírforrásává, de közösségteremtő erővé is vált azóta. 2005. októberétől minden vasárnap este Heti Híradóval várjuk a nézőket, összesen 320 alkalommal köszönthették Önöket műsorvezetőink eddig. A www.jtv.hu oldalon 2004. július 26-a óta több mint 2200 cikket olvashattak.

1996. december 27-én magazinműsorral vette kezdetét Televíziónk 15 éves története. Azóta közéleti és vallási magazinműsorok, portrék, helytörténeti dokumentumfilmek, élő közvetítések, választási élő műsorok, sportközvetítések, helyi rendezvények, előadások felvételei és sok egyéb saját készítésű műsor kockái peregtek le a helyi kábelhálózaton, ahol mára digitális minőségben élvezhetik adásunkat.

Honlapunkon 2004 júliusa óta közel 2250 írás jelent meg, így a város elmúlt hét és fél évének krónikáját bármikor végigolvashatják a világhálón keresgélők. Képgalériáink, videótárunk nagy figyelemnek örvend a helyi családok, közélet iránt érdeklődők körében.

A Jánossomorja Televízió mindezért az áldozatos munkáért köszönetet mondd jelenlegi és korábbi munkatársainak, Jánossomorja Város Önkormányzatának, a működtető Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítványnak, mindenkinek, aki valaha segítette a JTV munkáját, és legfőképpen nézőinknek, olvasóinknak, Önöknek, akik miatt érdemes újra és újra megnyomni a felvétel gombot.

Az évforduló alkalmából a JTV az év utolsó hetén archív műsorokkal tekint vissza az elmúlt időszakra.

Jánossomorja Televízió – 2011. december 27.

-hirdetés- -hirdetés-